Domotica, the Apple way


De laatste jaren zijn smart homes ofte “slimme huizen” enorm in opmars. Dankzij HomeKit – het domoticaplatform van Apple – kan u uw verlichting, alarmsysteem, deurbel, beveiligingscamera’s, verwarmingsinstallatie, luidsprekers en veel andere zaken bedienen via de Woning-app (Home) op uw iPhone, iPad, Mac en zelfs vanaf uw Watch of via Siri. Of u nu thuis bent of op vakantie in het buitenland, dankzij de Woning-app blijft u steeds op de hoogte van wat er zich in en rondom uw huis afspeelt.

Als u van plan bent een nieuwbouwwoning te realiseren of een ouder pand te renoveren, is het belangrijk om reeds bij de ontwerpfase na te denken over mogelijke domotica- en netwerkintegraties. Stijn Van Nuffelen kan u hierbij helpen en nadien verder op weg helpen, van heel basic tot complexe automatisaties. Maar ook wanneer u reeds een bestaande woning of appartement heeft, kan u gebruik maken van HomeKit.

Maak een afspraak wanneer u meer info over Apple HomeKit wenst of voor een demonstratie van de verschillende mogelijkheden in Stijn’s eigen “100% HomeKit”-nieuwbouwwoning te Zandhoven (Antwerpen).

Naast Apple Homekit-integratie kan u bij Stijn Van Nuffelen ook terecht voor Apple Consulting, Webdesign en Desktop Publishing.