Van Mosaic tot Mobile Safari


Stijn Van Nuffelen is een ancien op het worldwide web. Meer dan 20 jaar geleden ging een nieuwe wereld voor hem open dankzij de internetbrowsers Mosaic en Netscape Navigator. Sindsdien is hij al geïnteresseerd in het creëren van websites, eerst voor persoonlijk gebruik, later ook op professioneel gebied.

Sinds de opkomst van Mobile Safari voor de iPhone en iPad waait er een nieuwe wind op gebied van webdesign en -ontwikkeling waar op de eerste plaats rekening gehouden moet worden met mobiele toestellen. De websites die Stijn ontwerpt en bouwt, zijn volledig geoptimaliseerd voor smartphones en tablets, en natuurlijk ook voor gewone desktop pc’s.

Dankzij die mobile first-aanpak, kan u er zeker van zijn dat de bezoekers van uw website zonder problemen de informatie die ze zoeken, zullen vinden, ongeacht het toestel dat ze gebruiken.

MODERN DESIGN

Stijn Van Nuffelen ontwerpt op basis van uw input een website die modern en gebruiksvriendelijk is. Uw bestaande huisstijl wordt doorgetrokken zodat uw website een mooi geheel vormt met de rest van uw communicatie. Door zijn jarenlange ervaring als desktop publisher zorgt Stijn ook voor een duidelijke typografie waardoor menu's, titels en belangrijke kernwoorden direct in het oog springen.

MOBILE FIRST

Anno 2020 is het niet meer voldoende om enkel en alleen maar een mooie, moderne website te hebben. Uw website moet eerst en vooral geoptimaliseerd zijn voor smartphones en tablets zodat uw bezoekers eender waar en met eender welk toestel uw webstek kunnen raadplegen. Alle websites die Stijn Van Nuffelen ontwerpt of maakt, zijn responsive en werken dus op alle schermformaten.

SEO & SOCIAL MEDIA

Een moderne, responsive website hebben is echter niet genoeg. Uw website moet verder ook nog geoptimaliseerd worden voor zoekmachines en voor het delen op sociale media. Door de optimalisatie die Stijn doorvoert, zal uw bedrijf beter gevonden worden in Google en zullen de pagina's die u wil delen op Facebook ongetwijfeld opvallen bij uw doelpubliek, waardoor uw website nog meer bezoekers krijgt.

STIJN VAN NUFFELEN'S WEBSITE-PORTFOLIO

Naast Webdesign kan u bij Stijn Van Nuffelen ook terecht voor Desktop Publishing en Apple Consulting.